Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/uriyrlfo/public_html/detect-language-browser.php on line 4
Виробництво солом'яних панелей, проектування і будівництво екологічних будинків Avers-Agro
Ua
aversagro@gmail.com

Еко будинки з солом'яних панелей

Компанія Аверс-Агро і Ecosgroup будують еко будинки з солом'яних екологічно чистих панелей.

Солом'яні панелі виробляють в заводських умовах на базі виробничих потужностей компанії Аверс-Агро.
ЕКОПАНЕЛІ - це дерев'яний каркас, в який запресована житня солома. Каркас виготовлений точно за розміром. Має підвищену міцність і несучу здатність, що дозволяє будувати будинки до 3-х поверхів. Незважаючи на що солома - це натуральний природний матеріал, блоки виготовляються тільки з соломи жита, що непрівлекают гризунів. Цей "новий" матеріал відрізняється не токсичністю, міцністю, високою стійкістю до цвілі і поразки вредітелямі.Также має відмінну звукоізоляцію, надійні і довговічні. Мають високою екологічністю, енергоефективністю, пожежостійкість. А низькі витрати на виробництво дозволяють встановлювати дуже навіть доступні ціни.

Панелі - це модульна система, яка дає повну свободу в проектуванні і дизайні.

Стандартні панелі, розміри яких 3,0х0,8х0,4м, завжди є в наявності на складі. Нестандартні панелі (перемички, підвіконня, колони, кутові панелі, для перекриття, для підлоги, панелі трикутної форми) виготовляються окремо після розробки проекту будинку.

Панелі виготовляються і комплектуються після складання проекту.

Компанія Ecosgroup надає услиги будівництва, проектування, дизайну, або повної адаптації Вашого ескізу під технології екопанелей.

Сертифіковані будівельники запропонують рішення по фундаменту, виконають всі будівельні роботи, а також зовнішню і внутрішню обробку спеціальними матеріалами, установку віконних і дверних прорізів, рішення по системах опалення та вентиляції.

Будівництво будинків з наших щитів економить час. Вироби з соломи за своїми технічними характеристиками не поступаються ніякому традиційному будівництву, а іноді навіть перевершують його. А головне відповідають всім вимогам житлового будівництва.